OMAKOTITALON PUTKIREMONTTI OULU JA LÄHIALUEET

Omakotitalon putkiremontti on suositeltavaa toteuttaa viimeistään, kun putkien ikä ylittää 30 vuotta. Vesivahinkojen mahdollisuus yleistyy huomattavasti tämän ikäisissä putkissa. Suomen sää- ja käyttöolosuhteissa putken käyttöikä on keskimäärin 30-40 vuotta. Vuodenajalla ei ole merkitystä omakotitalon putkiremontin toteuttamisen kannalta, putkiremontin voi teettää vuoden ympäri.

Hyvissä ajoin toteutettu omakotitalon putkiremontti tulee edullisemmaksi, kuin viime tipassa tai hetkeä liian myöhään teetetty putkiremontti. On kaikin puolin yksinkertaisempaa, helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa saneerata kohde, jossa ei ole vielä ehtinyt tapahtua vesivahinkoa

Lisäksi on syytä huomioida, että vahingon sattuessa vakuutuskorvaus saattaa jäädä huomattavan pieneksi. Moni unohtaa vakuutuksen ikävähennykset, jotka vaikuttavat korvauksen suuruuteen vahingon sattuessa. Huolellisen putkiremontin jälkeen ikävähennykset nollaantuvat ja vakuutusmaksut usein myös laskevat. Älä siis jää odottelemaan vesivahinkoa, vaan huolehdi omakotitalon putkiremontti kuntoon hyvissä ajoin.

Putkiremontti on aina syytä teettää kokeneella ammattilaisella. Ota yhteyttä ja kysy lisää omakotitalon putkiremontista, vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja jätämme tarjouksen tarvitsemastasi kokonaisuudesta kohteessasi.

Omakotitalojen putkiremonttien lisäksi tarjoamme myös taloyhtiöiden putkiremontit (linjasaneeraus).

ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

OMAKOTITALON PUTKIREMONTTI OULU JA LÄHIALUEET

Laadukas omakotitalon putkiremontti alueella Oulu, Kempele, Muhos, Tyrnävä, Lumijoki, Hailuoto, Ii, Haukipudas, Utajärvi, Yli-Ii, Yli-Kiiminki, Kiiminki, Liminka ja lähialueet.