TALOYHTIÖN PUTKIREMONTTI (LINJASANEERAUS) OULU JA LÄHIALUEET

Linjasaneeraus on merkittävä investointi taloyhtiölle, jonka vuoksi on tärkeää valita urakoitsija huolellisesti. Taloyhtiön putkiremontti on myös pitkäkestoinen urakka, jonka varmasti jokainen haluaa tulevan kerralla kuntoon. Tilatessasi linjasaneerauksen taloyhtiöösi Oulun Laatuputki Oy:ltä, varmistut siitä, että loputulos on kerralla ensiluokkainen, kestävä ja ammattitaidolla toteutettu.

Toteutamme taloyhtiöiden käyttövesi- ja viemäriputkistojen saneeraukset alusta loppuun saakka laadukkaana takuutyönä. Tarjoamme linjasaneerausta Oulun ja Kempeleen talousalueella, mutta tarvittaessa tulemme vaikka toiselle puolelle Suomeakin.

Putkiremontit ja muut kattavat LVI-työt TALOYHTIÖILLE

Putkiremonttien lisäksi toteutamme taloyhtiöille ja kiinteistöille myös kaikki muut LVI-työt. Olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja -huoltotöihin. Pystymme tarjoamaan kaikki LVI-palvelut asiakkaalle helppona kokonaispalveluna, eli olipa kyse mistä tahansa LVI-työstä, saat kaiken tarvitsemasi meiltä, saman katon alta. Käytämme tarvittaessa luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme hoitamaan tiettyjä osia urakasta.

· Putkistoremontit, linjasaneeraukset
· LVI-asennukset ja -huollot
· LVI-tarvikkeet
· Lämmitysjärjestelmäsaneeraukset ja -asennukset
· Märkätilaremontit

Oulun Laatuputken tavoitteena on aina korkealaatuinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Eri vaihtoehdoista neuvotellaan aina asiakkaan kanssa, jotta löydetään laajuudeltaan, budjetiltaan ja aikataulultaan sopivin ratkaisu kunkin asiakkaan tarpeeseen.

Kun taloyhtiösi tarvitsee LVI-alan ammattilaista, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS >>

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

TALOYHTIÖN PUTKIREMONTTI (LINJASANEERAUS) OULU JA LÄHIALUEET

Taloyhtiön putkiremontti /  linjasaneeraus alueella Oulu, Kempele, Muhos, Tyrnävä, Lumijoki, Hailuoto, Ii, Haukipudas, Utajärvi, Yli-Ii, Yli-Kiiminki, Kiiminki, Liminka ja lähialueet.